Your Company

dsc_5832.jpg
Startsida Företaget Nyheter Aktuella Event & Föreläsningar Karriär Om oss Produkter & Forskning Artiklar, tester  mm Gästbok Länkar
Rengöring Kosttillskott Viktminskning Hud-& kroppsvård Forskarna Prislista / Beställning Recept mm

GNLD-skillnaden

 

Tre är ett perfekt exempel på GNLDs produktfilosofi – Grundat i Naturen, Uppbackat av Vetenskap. De standardiserade och koncentrerade näringsämnena är ett uttryck för naturens plan för mänsklig näring.

Stark och unik, En kombination av de renaste extrakten från granatäpple, acaibär och grönt te och vår patenterade Inflox bärblandning. Tre är förstärkt med reservatrol och alfa-liponsyra och är naturligt sötad med nektar från agavekaktusen.

Kraftfull. Med standardiserade mängder av aktiva ingredienser som punicalaginer från granatäpple och polyfenoler från grönt te garanteras du en kraftfull mängd av de mest potenta biologiskt aktiva koncentraten.

God och koncentrerad. Inte bara en juice. Den är en unik kombination av naturens mest potenta energibringande ingredienser och kraftfulla antioxidanter ger dig en ren dryck från naturen, baserad på vetenskap. Från första klunken upplever du den uppfriskande smaken och den stärkande kraften från de aktiva ingredienserna - för att leva och leva bra.

Hälsosam och smart, En uppfriskande näringsdryck med låg glykemisk respons.

 

Din SAB-garanti

 

Tre har tagits fram och skapats av de världskända experterna i GNLD Scientific Advisory Board. De identifierar, extraherar och koncentrerar näringsämnen från hela födoämnen och arbetar för att leverera vetenskapligt bevisade produkter för god hälsa och vitalitet. Ingredienserna i Tre är omsorgsfullt utvalda baserat på näringsämnenas egenskaper och deras specifika roller för att leverera kraftfulla fördelar, individuellt och i synergi.

 

Referenser

 

Arts ICW and Hollman PC. Dietary Polyphenols and Health: Proceedings of the 1st International Conference on Polyphenols and Health: Polyphenols and disease risk in epidemiologic studies. Am J Clin Nutr Jan 2005; 81: 317S - 325S.

 

Joseph JA., et al., Reversing the deleterious effects of aging on neuronal communication and behavior: beneficial properties of fruit polyphenolic compounds. Am J Clin Nutr Jan 2005; 81(1): 313S-316..

 

Summer MD, Elliott-Eller M, Weidner G, Daubenmier JJ, Chew MH, Marlin R, Raisin CJ, and Ornish D. Effects of Pomegranate Juice Consumption on Myocardial Perfusion in Patients with Coronary Heart Disease. American Journal of Cardiology 2005; 96: 810-814.

 

Pantuck, AJ, et al. Phase II Study of Pomegranate Juice for Men with Rising Prostate-Specific Antigen following Surgery or Radiation for Prostate Cancer. Clin Cancer Res 2006; 12: 4018-4026.

 

Thorpe JF, Jain S, Marczylo TH, Gescher AJ, Steward WP, Mellon JK. A review of phase III clinical trials of prostate cancer chemoprevention. Ann R Coll Surg Engl 2007; 89: 207–11.

 

Mertens-Talcott SU, et al. Pharmacokinetics of Anthocyanins and Antioxidant Effects after the Consumption of Anthocyanin-Rich Acai Juice and Pulp (Euterpe oleracea Mart.) in Human Healthy Volunteers. J. Agric. Food Chem, 2008; 56: 7796-7802.

 

Spencer WM. et al. Blueberry-induced changes in spatial working memory correlate with changes in hippocampal CREB phosphorylation and brain-derived neurotrophic factor (BDNF) levels. Free Radical Biology and Medicine 2008; 45 (3): 295-305.