Your Company

dsc_5832.jpg
Startsida Företaget Nyheter Aktuella Event & Föreläsningar Karriär Om oss Produkter & Forskning Artiklar, tester  mm Gästbok Länkar
Idrottsprofiler introsida

BLODANALYS /ERYTROCYT-FRAGILITETS-TEST

   

Blodet kan analyseras på en mängd olika sätt för olika ändamål och många prover tas tex vid provtagning på din vårdcentral. Dock inte denna typ som görs på KusinVitamins klinik.

Det blodprov som vi tar här - eller ute på din arbetsplats etc - är utvecklat av professor Per-Arne Öckerman och ger svar på om och i vilken gra  dina blodkroppar har skador av fria radikaler.

Så här går provet till:

Med en lågflödeslancett tas blodprovet och med en särskild teknik appliceras den lilla droppen på objektglas. När blodet torkat på objektglaset kan det genast avläsas och tolkas i mikroskop. Hur det ser ut kan patienten själv titta på i mikroskopet eller på en datorskärm. Provet säjer inget om de mängder av antioxidanter du ska äta, men det ger en tydlig fingervisning om det du äter ger dig tillräckligt skydd för det liv du lever. Med detta börjar insikten av vikten och nyttan av att äta mängder av grönsaker och frukt (gärna i olika starka färger) som innehåller olika antioxidanter som skyddar våra celler från oxidation (dvs att vi inte rostar inifrån).

Hur du lever, stress (inre och yttre), kostvanor etc påverkar hur mycket skydd du behöver.

Antingen får du vid denna undersökning "ett kvitto" på att hur du lever och äter är bra. Är det inte bra finns åtgärdsprogram som ökar ditt intag av antioxidanter så du får ett hållbart skydd mot fria radikaler.

Antioxidanternas betydelse för att ge oss skydd mot sjukdomar, ökat immunförsvar etc finns det massor att läsa om på internet.

Boka gärna en föreläsning/föreläsningsserie eller studiecirkel  för ökad förståelse.  Föreläsning ges både i mindre och större grupper. Särskilda kriterier gäller för en studiecirkel

Jag har föreläst i över 15 år och som exempel kan nämnas:

* "Öppna föreläsningar" på Möllan i Mölndal

* Föreläsning om vad händer i kropp och knopp vid stress på Volvo,

Här ska fyllas på mera och lite foton kanske jag kan hitta också.