Your Company

dsc_5832.jpg
Startsida Företaget Nyheter Aktuella Event & Föreläsningar Karriär Om oss Produkter & Forskning Artiklar, tester  mm Gästbok Länkar
Idrottsprofiler introsida

IBLAND GÄLLER OLIKA ERBJUDANDEN UNDER EN BEGRÄNSAD PERIOD. GÄLLER SÅ LÄNGE DE FINNS KVAR HÄR.  Vid beställning /bokning ange respektive kod för att rabatterbjudandet ska utgå. 

AKTUELLA 2016:

*Öppet hus och nyinvigningserbjudande 1 och 2 april - Läs mer här:

* NEOLIFE KOM-IGÅNG-ERBJUDANDE 12 jan-12 juni* och få gratis 1 ask NeoLife Tea (30 påsar), 1 Shaker och NeoLife viktkontrollguide

Perfekt startkit för dig som vill komma i form. Tex att gå ner i vikt, uppnå träningsmål och/eller enkelt se till att du får i dig all näring och energi som du behöver.

Klicka här för pdf med hela erbjudandet.

KOD: NEOLIFE KOM-IGÅNG

TIDIGARE:

* ERBJUDANDE PÅ KOSTRÅDGIVNING INKL UTFÖRLIG KOSTANALYS OCH BLODANALYS AV OXIDATIV STRESS.

ENDAST 395 KR (ord. pris 995 kr)

Stress och slarvätande av näringsfattiga livsmedel är för många av oss en vardagsrealitet. En kost som inte täcker behovet av vitaminer och mineraler kan på kort sikt leda till infektionskänslighet, trötthet och sötsug. Genom en detaljerad kostanalys av din mat- och aktivitetsdagbok kan du få reda på om någonting saknas i din kost och hur du kan äta för att må bättre och hålla dig frisk. Du får en skriftlig utvärdering som visar ditt nuvarande kalori- och näringsintag i förhållande till din ålder, vikt, längd och aktivitetsnivå asmt konkreta råd om hur du kan förändra dina matvanor. 

Vid kostanalysen skriver du kostdagbok under två dagar. Du får individuella råd, vilket gör det lättare att lyckas med dina mål.

Blodanalysen visar om ditt blod bär skador av oxidativ stress och förslag på åtgärder.

Erbjudande tom sista september -14. Kostanalys enl Livsmedelsverkets normer: Ladda ner din kostanalys här för ifyllnad.                          KOD: HÄLSOTEST

                        

* Massa sköna erbjudanden inför Mors Dag söndag 26 maj. Klicka här för att se vad som finns.                                                                      Produktdisplay finns även utanför min dörr på kliniken på Nordic Wellness i Kållered. Kom gärna in och prova!       

* Uppvakta mamma med ett presentkort. 20 % rabatt lämnas på Ansiktsbehandling och Permanent ögonfransförlängning. Detta speciella presenkort har en giltighetstid på 3 månader. Erbjudandet gäller tom 26 maj.

I samband med behandling får hon även 10 % på alla Nutriance hudvårdsprodukter.  

              KOD: MORS DAG

Här är prislistan på produkter:     och här är alla Nutriance kropps- & hudvårdsprodukter 

OBS på lördag 25 maj hittar du mig på K-gallerian i Kållered vid trappan kl 12-16

* Barnen är det viktigaste vi har och de behöver en näringrik grund att stå på för att stärka sitt immunförsvar. Välj VitaSquares som vi tycker är det bästa naturen kan erbjuda i ett naturligt kosttillskott.

180 Smakrika tuggtabletter, ERBJUDANDE: 225 KR (Ord. pris 267 kr) KOD: BARN  

- Välj Vitas-Squares -klicka här för innehållsdeklaration mm.

Klicka vidare här för Vita-Squaersflyer!

* Februarierbjudande: 15% rabatt på följande produkter: Pro-Vitality Pack, Pro-Vitality Plus, Formula IV och Formula IV plus. klicka på namnen för att läsa mer om dessa oumbärliga kosttillskott, som vi själva äter.

Här är prislistan:    KOD: VITALITET

* Uppvakta din käresta på Alla Hjärtans dag med ett presentkort. 20 % rabatt lämnas på Ansiktsbehandling och Permanent ögonfransförlängning. Detta speciella presenkort har en giltighetstid på 3 månader. Erbjudandet gäller tom 14 februari.

I samband med behandling får du även 10 % på alla Nutriance hudvårdsprodukter.  

              KOD: KÄRESTA

Här är prislistan på produkter:     och här är alla Nutriance kropps- & hudvårdsprodukter