Your Company

dsc_5832.jpg
Startsida Företaget Nyheter Aktuella Event & Föreläsningar Karriär Om oss Produkter & Forskning Artiklar, tester  mm Gästbok Länkar
Rengöring Kosttillskott Viktminskning Hud-& kroppsvård Forskarna Prislista / Beställning Recept mm

      STÖDS AV FORSKNING

GNLDs Scientific Advisory Board
Idag finns GNLDs SAB i centrum av ett världsomspännande nätverk av ledande vetenskapsmän och forskningsanläggningar som alla strävar efter att skapa de bästa, säkraste och de mest effektiva produkter världen kan erbjuda. SAB är ett högt respekterat globalt team som med sitt engagemang och sin arbetsinsats ger GNLD en rik kunskap, en inblick och en möjlighet som ingen av våra konkurrenter kan matcha.


 
För över trettio år sedan grundades GNLDs branschledande Scientific Advisory Board av den världsberömde toxikologen och cancerforskaren Dr. Arthur Furst.

Dr. Arthur Furst,
Grundare och emeritus, SAB, Ph.D., Sc.D., D.A.T.S., Toxikolog, Farmakolog

 John R. Miller
Vice President of Science and Technology,
GNLD International

 

Lyssna på Miller: svenska

norska

engelskaArianna Carughi
Ph.D., C.N.S., Näringsvetenskap och Stanford Fellow


Fred Hooper
Ph.D., Biokemi, Näringslära


Gordon W. Newell
Ph.D., A.T.S., Biokemi, Toxikologi

David Shepherd
Ph.D., Mikrobial kemist, Erkänd I världen som fytoemistexpert

Laszlo Somogyi
Ph.D., Livsmedelskunskap, Näringslära

Diane E. Clayton
Ph.D. Biokemi, Näringslära E.S.E.R.M.A.E. Praktiserande läkare


Mark Lowman
Director of New Product Development, GNLD International


Anjana Srivastava, M.S.,MBA
Vice President, Product, Science & Technology
Naturvetenskap, Botanik

 

GNLD Scientific Advisory Board är:

 

AKTIVT
Medlemmarna i SAB genomför forskning på världsledande nivå. De deltar dessutom på många viktiga vetenskapliga möten och seminarier i världen där de kontinuerligt presenterar forskning inom GNLD.

 

PUBLICERAT
Medlemmarna i SAB och forskarna kring våra produkter publiceras regelbundet i ledande vetenskapliga journaler som Journal of the American College of Nutrition, the International Journal of Toxicology, the FASEB Journal samt the American Journal of Clinical Nutrition.

 

RESPEKTERAT
GNLDs anseende för sin vetenskapliga förträfflighet är så väl etablerad att våra produkter har använts av högt ansedda vetenskapsmän från United States Department of Agriculture, UNESCO, de största universiteten och vetenskapliga institutioner i världen.

 

Eftersom vår närvaro i det vetenskapliga samhället är så starkt har GNLD fått möjlighet att samarbeta med Stanford University Health Library för att producera de årliga GNLD-Arthur Furst Lecture Series under ämnet Näring & Förebyggande av sjukdom. Vi samarbetar även med University of San Francisco för att dela ut det årliga Arthur Furst Undergraduate Scholarship.

 

Genom dessa fortlöpande program som aktivt stödjer dagens vetenskapsmän får GNLD en möjlighet att påverka utformningen av hälsovården med inriktning på näringstillförsel.

 

Lyssna till experterna