Your Company

dsc_5832.jpg
Startsida Företaget Nyheter Aktuella Event & Föreläsningar Karriär Om oss Produkter & Forskning Artiklar, tester  mm Gästbok Länkar
Rengöring Kosttillskott Viktminskning Hud-& kroppsvård Forskarna Prislista / Beställning Recept mm

KOSTTILLSKOTT (klicka dig vidare för info om alla Kosttillskottsprodukter) Texten från GNLD:s hemsida

 

“Du är vad du äter” är mer än bara ett träffande uttryck som din mamma använde för att få dig att äta rätt. Det är en klartänkt sanning..

I en värld med en mängd snabbmat som valmöjlighet är det så konstigt att vår hälsa försämras? Oavsett dag får 95% inte i sig tillräckligt av alla näringsämnen som behövs för en god hälsa. På samma dag konsumerar 75% den sortens kost som faktiskt är dålig för hälsan.

När du inte får i dig det du behöver och du konsumerar allt för mycket av det du inte behöver har din kost näringsluckor och du utsätter dig för möjligheten att utveckla en mängd negativa effekter relaterade till näringsbrist.

GNLD har utvecklat kosttillskottsprodukter i avseende att hjälpa dig att fylla dessa näringsluckor i din kost.

När du ytterligare undersöker GNLDs produkter hittar du inga trendiga eller för tillfället populära produkter. Varför inte? Under närmare 50 års tid har GNLD forskat kring och producerat kosttillskott med ingredienser som naturligt ingår i vår näringskedja. Om beståndsdelarna i råmaterialet i kosttillskottsprodukterna inte är erkända som en säker ingrediens i människans kost, använder vi dem inte i våra produkter.

Din hälsa är din viktigaste tillgång, därför tar vi den på största allvar.

 

Prislistan hittar du här, eller klicka på texten i menyraden ovan till höger